Daisy Correia

Nieuws

STEM OP MIJ

Ik vraag u op mij te stemmen om mij samen met het Metropole Orkest een nummer op te laten nemen

Vandaag 19 juni sta ik 6de, maar dat is natuurlijk lang niet genoeg.
Eigenlijk wist ik niet eens dat ik voor deze competitie opgegeven was door een fan. Bij de eerste ronde heb ik met al mijn emailadressen op een zangeres die ik ken gestemd. Daarom kon ik niet eens meer op mijzelf stemmen. Verbaasd was ik toen ik hoorde dat ik hoog op de lijst stond en  toen ben ik er natuurlijk voor gegaan. Ik ben heel blij dat vele mensen in mij en mijn fado geloven en mij ook met het Metropole Orkest zouden willen horen. Het zou een mooie droom zijn die uitkomt om met dit fantastische orkest te mogen opnemen, maar ook om de Portugese fado meer in de spotlight te zetten in Nederland.

Klik op de bovenste regel (Link) en de rest wijst zich vanzelf. Al vast hartelijk bedankt.